Egyedi póló tervezés céges szinten.

Szponzorált tartalom

egyedi póló tervezés
egyedi póló tervezés
A céges rendezvények mindig nagy volumenűek, és sokszor versenyekkel is társulnak. A vállalaton belül a különböző osztályok szeretnek csapatként részt venni, és ez alól az idei év sem volt kivétel.
Idén valami különlegesre vágytunk: szerettünk volna csapat pólót erre az alkalomra. Egy rövid kupaktanács után egyhangúlag megegyeztünk, hogy ehhez bizony a lolmarkt.hu lesz a legjobb választás!
A LOLmarkt egy különleges, egyedi pólókat és ajándéktárgyakat forgalmazó webshop. Már alapból rengeteg szuper felső és pulóver van a kínálatban, de ők kifejezetten arra szakosodtak, hogy szükség esetén akár teljesen egyedi igényeket is megvalósítsanak. Emiatt gyakran keresik őket leány- vagy legénybúcsúk alkalmával, vagy akár céges események kapcsán is, ahogyan azt mi is tettük.

Nem tétlenkedtünk, még aznap tárcsáztuk őket. Az egyedi póló tervezés első lépése, hogy felvegyük velük a kapcsolatot, és megbeszéljük, megvalósítható-e az elképzelésünk. A vonal túlsó felén örömmel fogadták a hívást, nagyon segítőkészek voltak. Kérdésekkel igyekeztek pontosítani, mit is szeretnénk, továbbá rengeteg javaslatot adtak, hogyan lehetne jobb, szebb, vagányabb a pólónk. A LOLmarkt esetén semmi sem lehetetlen, tudtuk, hogy úgyis megoldják valami módon, hogy megvalósulhasson az elképzelésünk.
Az árakra egyedi ajánlatot kaptunk, hiszen nem 2 db-ra volt szükségünk belőlük. Természetesen nem csalódtunk ebben sem, sőt, még jutányosabb áron vállalták a készítést, mint azt hittük.
Sokat sem kellett rájuk várni, alig egy hét múlva már el is készültek az általunk vágyott ruhadarabok. Maximálisan elégedettek voltunk velük, jobb céget nem is tudnánk ajánlani, ha póló tervezésről van szó!