Mindig tanulunk valami újat

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás budapesten
székhelyszolgáltatás budapesten

Világéletemben információkat gyűjtöttem. Már egészen fiatal koromtól kezdve a napi rutinom kezdete volt az újságok átolvasása, most pedig reggeli közben a telefonomon böngészem a hírcsatornákat az aktuális friss tudnivalók után. Nem mondom, hogy mindez egy megszokott dolog lenne egy lánytól, aki még a 25-öt sem töltötte be, de én nem bánom. A folyamatos információgyűjtést alap dolognak tartom a mai világban. Főleg úgy, hogy a változás manapság percenként történik.

Legutóbb például megtudtam, hogy székhelyszolgáltatás budapesten is elérhető. Hallottam már korábban róla, de még sose jártam utána részletesebben. A magyar törvények szerint egy cég nem működhet székhely nélkül, azonban nem minden vállalkozás engedheti meg magának, hogy új irodát nyisson. Ilyenkor felkeresnek egy székhelyszolgáltatást, amely a céghez érkező leveleket átveszi, megőrzi, továbbítja.

Egy nagyon szépen kialakított, designos weboldalon rengeteg információhoz jutottam. A jól megválasztott színek, és az átláthatóság megkönnyíti az információkeresést. Mint megtudtam, a Gross Székhelyben Otthon 11 éves tapasztalattal rendelkezik, pénzügyileg stabil, Bisnode által minősített cég, amely szoros kapcsolatban áll ügyvédi irodákkal, így törvényesen, jogszerűen tud eljárni minden esetben. A székhelyszolgáltatás budapesten a weboldal szerint már pár ezer Ft +áfa/hótól igénybe lehet venni a II. kerületben, V. kerületben, VI. kerületben és a XII. kerületben. A cég ügyvéd és ügyfélfogadói irodái két helyen is megtalálhatóak fővárosban.

Mindez számos előnnyel bír. Például havonta egyszer tárgyalót lehet bérelni díjmentesen, cégtáblára cégnevet helyeznek ki, meghatalmazással kezelik egy vállalkozás küldeményeit, fogadják a hatóságokat, nem mellesleg a kényszerintézkedéseket is nagyon jól kezelik.