Visszatérés a sporthoz.

Szponzorált tartalom

https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 weboldalára
https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 weboldalára

Attila az egyik legrégebbi és legjobb barátom, akivel még a gimnáziumban voltunk osztálytársak. Emlékszem, hogy fiatalon még milyen sokat jelentett neki a sport. Testnevelésből ő teljesített a legjobban, de az iskolán kívül is rendszeresen kereste a mozgási lehetőségeket. A helyi foci csapatban is szerepelt, mint védekező középpályás, és elég nagy jövőt jósoltak neki a labdarúgásban. Végül azonban úgy alakult, főleg szülői nyomásra, hogy mást irányba kellett mennie. Végül jogász lett belőle, de egész életében benne maradt az érzés, hogy mi lett volna, ha profi sportolóvá válik. Sikeres a jogi pályája, de én mindig is éreztem benne, hogy hiányérzete van és nem ez az, amire ő igazán vágyik.

Most már negyven éves, és a sport már szinte teljesen kiveszett az életéből. Úgy döntött, hogy legalább amatőr szinten szeretné újra formába hozni magát. Egy kis futás és edzés elég is lesz a számára hetente pár alkalommal ahhoz, hogy kicsit elégedettebb legyen magával. Ennek az apropóján szerettem volna meglepni egy ajándékkal.

Mikor rátaláltam a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 weboldalára, rögtön tudtam, hogy meg is van a megfelelő ajándék Attila számára. Már csak annyi volt a dolgom, hogy válasszak az egyébként hatalmas kínálat közül. Mindenféle sportóra van itt, melyek különbözhetnek designban, árban és a lehetséges funkciókban is, így mindenképpen szerettem volna jobban beleásni magam a termékek megismerésébe, mielőtt megrendelem a legjobbat Attila számára.

Rácsnézetben néztem végig a termékeket, de egyébként listanézetre is válthatunk, ha szeretnénk. Első körben inkább csak a képeket néztem. Minden termékhez jó minőségű fotókat csatolnak, így rögtön vizuálisan is képet kapunk az adott árucikkről. Találtam egy párat, amiről úgy gondoltam, hogy megfelelő lesz Attila ízlésének.

Az első egy aktivitást mérésére alkalmas fekete színű óra volt. A termékre rákattintva további képeket is kaptam, így többféle szögből is szemrevételezhettem ezt az órát. Ennek az órának a nagy előnye az, hogy kifejezetten nagy kijelző felülettel rendelkezik, így a lehető legtöbb adatot tudja szolgáltatni a sportoló számára. A pulzusmérésen kívül itt más fontos információk is kiírásra kerülnek, melyek szintén lényegesek az edzések szempontjából.

Ráadásul a kijelző kinézetét is átalakíthatjuk az ízlésünknek megfelelően, ugyanis többféle stílus is letölthető hozzá, mellyel megváltoztathatjuk az óralapszámokat. Akár a saját fotóinkat is felhasználhatjuk erre a célra.

Nem csak maga a kijelző ízléses és designos, hanem maga az óra is. Az óra alapos tervezésének köszönhetően kifejezetten modern hatást kaphatunk, így akinek ez a stílusa, annak ez egy kiváló választás lehet.

Az óra anyagát úgy választották ki, hogy az kényelmes legyen a használó számára. Nem irritálja a bőrt és kifejezetten könnyű is.

Úgy döntöttem, hogy azért megnézek legalább egy másik órát is. Találtam is egy klasszikusabb kinézetű darabot, de természetesen ez is rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, melyek támogatják a hatékonyabb edzésmunkát. Aki szeretné tudni, hogy edzés közben mekkora a pulzusa, vagy mennyi kalóriát égetett már el, annak csak elég erre az órára pillantania és már is megkapja ezeket az információkat.

Nehezen döntöttem a két termék között, ezért éltem a termék összehasonlítás funkciójával, ami nagyon hasznos és egyszerű. Itt minden fontos adatot szépen egymás mellé helyez nekünk a webshop, így könnyen össze tudjuk hasonlítani azokat.

Végül a modernebb tervezésű órát választottam ki. A rendelés, a fizetés és a kiszállítás is nagyon egyszerűen történt. Választhatunk a futárszolgálat, a csomagpont és a szaküzletükben történő személyes átvétel között is. Örülök, hogy rátaláltam a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 oldalra.